Finacieel Management

Kemran Administraties biedt diverse diensten op het gebied van financieel management. U kunt bij ons terecht voor financiŽle analyses; financiŽle organisatie en financieel jaarverslag.

 • FinanciŽle analyse

  Een duidelijk inzicht in de financiŽle situatie van uw onderneming is belangrijk. FinanciŽle duidelijkheid geeft namelijk financiŽle rust.

  Kemran Administraties ordent uw financiŽle gegevens en geeft een overzichtelijke presentatie van hoe uw onderneming er nu ťn de komende jaren voor staat. Ook rekenen we graag met u door wat er in diverse situaties kan gebeuren. Eventueel adviseren wij over de te nemen maatregelen.

 • FinanciŽle organisatie

  Bij het opzetten van uw boekhouding of de invoering van een nieuw automatiseringssysteem voor uw boekhouding, kunt u meestal wel enige steun gebruiken.

  Kemran Administraties helpt u bij:
  ē het opzetten van uw administratie;
  ē het inrichten van uw administratie;
  ē het opstellen van een rekeningschema;
  ē het opzetten van uw facturatie.

 • Financieel jaarverslag

  De jaarrekening omvat het verzamelen, verwerken, rubriceren en samenvatten van de financiŽle gegevens. De jaarrekening wordt zorgvuldig samengesteld in overeenstemming met de algemene grondslagen voor financiŽle verslaggeving. De jaarrekening zal u in een duidelijk overzichtelijk rapport worden aangeboden en zal door ons persoonlijk worden toegelicht. Bij de jaarrekening behoort de aangifte inkomstenbelasting of vennootschaps- belasting.