Advies

Bedrijven met behoefte aan 'advies op maatwerk' bieden wij fiscale en financiŽle advies op maat. Bij het bepalen van de koers van uw bedrijf kan financieel advies u ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen.

We bekijken uw strategie en doelstellingen vanuit het financiŽle perspectief. Op een persoonlijke wijze heeft u inzicht in uw financiŽle situatie en weet u welke fiscale invalshoek het beste is voor uw bedrijfsvoering.

Wij richten ons met name op de lange termijn. Daardoor weet u dat ook de toekomst van u en uw bedrijf is zeker gesteld. Het bestaan als ondernemer is immers vaak hectisch en gecompliceerd.

  • Financieel advies voor starters en gevestigde ondernemers

    Bent u een startende ondernemer? Dan kan Kemran u gedurende en na het hele proces van het oprichten van de onderneming begeleiden en voorzien van deskundig advies.

    Bent u een gevestigde ondernemer? Dan kunnen wij u ook bij alle bedrijfsmatige, fiscale, juridische en financiŽle zaken terzijde staan met advies en ondersteuning.

  • Fiscaal advies voor ondernemers

    Naast financieel advies verzorgen wij voor ondernemers ook fiscaal advies. Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij al uw fiscale vraagstukken. Wij kunnen u helpen bij incidentele vragen en omstandigheden over allerlei soorten belasting, maar ook uw gehele aangifte verzorgen.