Over ons

Als ondernemer heeft u graag grip op uw zaak. U wilt weten wat er speelt, zeker als het over financiële zaken gaat. Kemran Administraties staat voor deskundigheid en kwaliteit.

In de loop der jaren hebben wij behoorlijk wat kennis in huis gehaald en ruime ervaring opgedaan in de accountancy op financieel administratief gebied. Wij willen graag deze kennis en ervaring met u delen. Daarnaast leggen wij bij het uitvoeren van onze werkzaamheden de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers.

Wij werken bovendien met vaste all-in maandbedragen. Wij voorkomen hiermee onduidelijkheden en vervelende verrassingen. Bent u ook geïnteresseerd in onze diensten? Wij leren u graag kennen! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Onze werkwijze

Kemran is een administratiekantoor dat zich toelegt op financiƫle dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. De werkwijze van ons administratiekantoor laat zicht omschrijven als meedenkend, servicegericht en proactief. Kemran staat voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerken waarbij persoonlijk contact erg belangrijk is.

Vaste prijsafspraken

Onze werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid alsmede de door ons administratiekantoor gehanteerde tarieven. Wij werken met vaste all-in maandbedragen. Een vaste prijsafspraak leidt tot helderheid over de hoogte van de kosten. Een wel zo prettig gevoel.